Organisatie van feesten

Elke reden is goed voor een feest

Als ceremoniemeester regisseer ik veel bruiloften, maar uiteraard houdt het daar niet bij op. Welke gelegenheid dan ook, je geniet meer van je feest wanneer je de stress uit handen geeft. Voor elke viering die je organiseert, zorg ik met dezelfde professionaliteit en efficiëntie als ik doe bij bruiloften.

 • Communiefeesten
 • Babyborrels
 • Bedrijfsfeesten
 • Verjaardagsfeesten
 • Huwelijksverjaardagen
 • Doopsels

Beschikbare diensten

Niet voor elk feest is dezelfde combinatie van diensten vereist. Ik zorg, in samenspraak met jou, dat de meest kwalitatieve partners uitgekozen worden. Op de dag zelf begeleid en coördineer ik alles.

 • Feestlocatie
 • Catering
 • Personeel voor bar en opdienen
 • Poetsdienst
 • Vervoer
 • Decoratie & bloemen

Hoe kan ik je helpen?

Wensen jullie meer te weten over hoe ik en mijn team van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Scroll to Top